روسیه: ۲۳۰ هواپیمای اوکراینی را منهدم کردهایم

وزارت دفاع روسیه میگوید که از آغاز حمله به اوکراین تاکنون، ۲۳۰ هواپیمای اوکراینی را منهدم کرده است.
خبرگزاری آناتولی به نقل از ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه، روز دوشنبه، ۴ جولای، گزارش داده است که از آغاز حمله به اوکراین تاکنون، ۲۳۰ فروند هواپیما و ۷۰۶ راکتانداز چندلولهای این کشور را منهدم کردهاند.
آقای کوناشنکوف با اشاره به اینکه ارتش اوکراین در همه جهتها متحمل خسارتهای قابل توجه شده است، اظهار داشته که شب گذشته در مرکز خارکف حدود ۲۰۰ سرباز اوکراینی را مورد هدف قرار داده است.
او تصریح کرده است که طی ۲۴ ساعت گذشته، هفت مقر نیروهای اوکراینی، دو انبار مهمات و موشکانداز چندلوله گراد در منطقه دونتسک منهدم و یک جنگنده سو-۲۵ و هشت هواپیمای بدون سرنشین در این منطقه سرنگون شده است.
کوناشنکوف افزوده است که تاکنون ۲۳۰ فروند هواپیما، ۱۳۴ فروند بالگرد، یک هزار و ۴۴۸ پهپاد، ۳۵۳ سامانه موشکی پدافند هوایی، ۳ هزار و ۹۰۴ دستگاه تانک زرهی، ۷۰۶ فروند راکتانداز چندلولهای، ۳ هزار و ۸۴ دستگاه هویتزر و چهار هزار و دو موتر نظامی اوکراین منهدم شده است.
این در حالی است که روز گذشته وزارت خارجه اوکراین آمار جدیدی از سربازان کشته شده و تجهیزات نظامی منهدم شده روسیه ارایه کرد.
طبق اطلاعات این وزارت، پس از آغاز درگیری میان دو کشور، ۲۱۷ جت و ۱۸۷ چرخبال روسیه منهدم، دستکم ۱ هزار و ۵۸۴ تانک تخریب و ۶۵۴ پهپاد سقوط داده شده است.