یک شهروند و یک دارنده اقامه امریکا در افغانستان از زندان آزاد شدند

۸صبح، کابل: وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرده است که شهروند امریکایی و یک شهروند افغانستان که اقامت این کشور را دارند، از زندان آزاد شدهاند.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه امریکا، امروز گفته است که سیفالله رووفی، شهروند امریکایی و انیس خلیل، دارنده گرینکارت امریکا، از زندان طالبان آزاد شدهاند.
رویترز به نقل از سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفته است این دو تن که «به ناحق بازداشت شدند» در قطر هستند و انتظار سفر به ایالات متحده امریکا را میکشند.
به گفته وزارت خارجه امریکا، آنها به کمکهای بشردوستانه مشغول بودند که بازداشت شدند.
پرایس گفته است: «ما از تلاشهای همه کسانی که برای تضمین آزادی رووف و خلیل تلاش کردند، سپاسگزاریم، اما کار بیشتر باقی مانده است.»
او تأکید کرده است: «بازداشت ناعادلانه امریکاییها همیشه غیر قابل قبول است.»
رویترز به نقل از وزارت خارجه امریکا گفته است که این دو تن به تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۲۱ به زندان طالبان منتقل شده بودند.
گفتنی است که آزادی این دو تن در شرایطی صورت میگیرد که روابط ایالات متحده با طالبان پس از ممنوعیت آموزش دختران به سردی گراییده و این کشور مذاکرات خود را که قرار بود در قطر برگزار شود، لغو کرده است.
گفته میشود در حال حاضر برجستهترین امریکایی که در بازداشت طالبان قرار دارد، مارک فریکس است که در جنوری ۲۰۲۰ ربوده شده است.